Pershendetja e Rektorit

Ju uroj të gjithëve mirëseardhjen në auditorët e “Universitetit të Beratit” në këtë vit të ri akademik.
Në emër të stafit akademik dhe administrativ, jam i gëzuar që takohemi për të filluar rrugëtimin tonë të përbashkët.

Historiku

Universiteti i Beratit është një institucion privat, i pavarur dhe laik i Arsimit të Lartë.
Liçensuar me Vendim të Këshillit të Ministrave, Nr. 697 të datës 18.06.2009, ai hapi dyert në vitin akademik 2009- 2010, duke ofruar programe studimi në dy Fakultete…

Misioni dhe Vlerat

Misioni i Universitetit të Beratit është zhvillimi dhe zgjerimi i kufijve të njohjes përmes arsimit më të mirë, rritjes intelektuale, sociale e kulturore të studentëve, duke kontribuar në dobi të komunitetit me aspiratën e një mjedisi intelektual që nxit mendimin kritik, krijues, me vlera, parime dhe etikë akademike institucionale.

Fakultetet

Universiteti i Beratit ofron nje shumllojshmeri degesh bachelor ne qytetin e Beratit.

Misioni që kam inicuar për zhvillimin rajonal, duke ngritur Universitetin e Beratit, i cili operon me tarifa shteterore, po jep jo vetëm kontribut në fushën e arsimit, por ka gjallëruar të gjitha aspektet e jetës, në djepin e kulturës së Beratit.
Astrit Veliaj, Presidenti

Njoftime